Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین،  ابراهیم فرخ نژاد، در گفت و گو با اقتصاد آنلاین، از تاثیرگذاری عوامل مختلف بر تمایل نداشتن بخش خصوصی به توسعه ساخت و ساز خبر داد و گفت: عوامل متعددی از جمله خواب زیاد سرمایه، مقدور نبودن فروش در بازار فعلی و نوسانات غیرقابل پیش بینی قیمت مسکن باعث شده که تمایل بخش خصوصی برای ساخت و ساز مسکن و سرمایه گذاری در این بخش به حداقل خود برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، افزود: سرمایه گذاران بخش خصوصی عموما به دنبال پروژه هایی هستند که زودبازده باشند و صنعت مسکن، بازدهی در کوتاه مدت ندارد و این موضوع نیز یکی دیگر از دلایل کاهش سرمایه گذاری  در این عرصه است.

فرخ نژاد به عرضه واحدهای مسکونی در دو طیف واحدهای لوکس و مسکن مهر اشاره کرد و گفت: این دو طیف از واحدها عموما خالی هستند و ادامه دادکه واحدهای لوکس به دلیل عدم توانایی خرید و اجاره آن ها توسط بسیاری ازافراد و واحدهای مسکن مهر هم به این دلیل که عموما قشرمتوسط رو به پایین خریداری می شوند، خالی می مانند.

او در ادامه اضافه کرد: در این میان قشر متوسط باقی می ماند که از دو قشر دیگر تعداد بیشتری را دربر می گیرد و عمده این قشر را زوج های جوان تحصیل کرده و شاغل تشکیل می دهند که نه توان خرید یا اجاره واحدهای لوکس را دارند و نه تمایلی برای خرید یا اجاره واحدهای مسکن مهر و به همین دلیل است که بسیاری از این دو طیف واحدها خالی هستند.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری ساختمانی نظام مهندسی ایران تصریح کرد: اگر دولت، شهرداری و شرکت های بزرگ راهکارهایی را ارایه داده و موانع را برطرف کنند، میزان سرمایه گذاری بخش خصوصی افزایش می یابد.

به گفته وی،دولت می تواند با دادن وام های کم بهره و شهرداری با فراهم کردن تسهیلات و برداشتن موانع اداری، بخش خصوصی را تشویق به ساخت و ساز کنند اما شرایط فعلی نشان می دهد که راهکارهایی که تاکنون به کار گرفته شده،کافی نبوده است.

فرخ نژاد در پاسخ به وضعیت سفته بازی در صنعت ساختمان گفت: سفته بازی قسمتی از اقتصاد در تمام دنیا را تشکیل می دهد و این موضوع که سفته بازی به چه سمت و سویی هدایت شود به سیاست های دولت بستگی دارد.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری ساختمانی نظام مهندسی ایران  تصریح کرد: با توجه به شرایط فعلی ساختمان سازی و بلند مدت بودن بازدهی، متقاضی برای سرمایه گذاری کم شده و درنتیجه سفته بازی هم کم می شود.

وی گفت: با وجود افزایش قیمت مسکن، به دلیل گستردگی پروژه ها و حجم کم سرمایه شرکت سرمایه گذاری ساختمانی نظام مهندسی ایران، میزان سود دهی در صورت های مالی کم بوده است.

فرخ نژاد افزود: شرکت هایی که سهامدار عمده ای ندارند با مشکل عدم تامین سرمایه مواجه هستند و باتوجه به افزایش نرخ دلار و هزینه های ساخت و ساز، قیمت تمام شده با قیمت پیش فروش تفاوت دارد و به همین دلیل برخی از پیش فروش های این شرکت زیان بار بوده است.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری ساختمانی نظام مهندسی ایران به قابل پیش بینی نبودن شرایط اقتصادی اشاره کرد وگفت: این شرکت در تلاش است پروژه هایی را با توجه به سرمایه و ظرفیت خود انجام دهد و اکنون پروژه ازگل درحال ساخت است.

اواضافه کرد: اگر نوسانات قیمت کم شود، میزان سود، تضمین شده باشد و قیمت مسکن تثبیت شود، اشتیاق برای ساخت و ساز نیز بیشتر خواهد شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ساخت و ساز مسکن مسکن مهر صنعت ساختمان نظام مهندسی ساختمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۸۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل و مدیریت‌های امور حقوقی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شانا، نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور مهدی علی‌مددی، معاون وزیر نفت در امور توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل شرکت‌های نفت و گاز پارس، ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، ملی حفاری ایران، نفت و گاز اروندان، مدیریت‌های امور حقوقی و منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت تشکیل شد.

در این نشست مشکلات ناشی از اعمال سقف خالص حقوق، عدم معافیت فوق‌العاده‌های مربوط به مشاغل و مزایای رفاهی از شمول مالیات و اعمال سقف پاداش سنوات خدمت کارکنان صنعت نفت مطرح شد.

در این باره ضمن بررسی احکام تکلیفی در قوانین بودجه سالانه کشور درباره اعمال محدودیت‌های مورد اشاره در صنعت نفت، مقرر شد با توجه به وجود ظرفیت قانونی افزایش سقف حقوق کارمندان صنعت نفت طبق بند «پ» تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در شورای حقوق و دستمزد کشور و هیئت وزیران، پیشنهادهای شرکت‌های اصلی اخذ، جمع‌بندی و به شورای حقوق و دستمزد ارائه شود، همچنین به‌منظور ارائه دستاوردهای حوزه صنعت نفت در سال‌های اخیر و اهداف و برنامه‌های مصوب‌شده برای افزایش تولید و نقش سرمایه انسانی در پیشبرد اهداف یادشده از حضور مدیران عامل شرکت‌ها نیز در نشست‌های تصمیم‌گیری شورای حقوق و دستمزد کشور استفاده تا به تصمیم مطلوب‌تر منجر شود.

دیگر خبرها

  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نبض قیمت مسکن شمال شهر
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • کاربرد انواع سنگ های مختلف
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • تعیین حق‌الزحمه مهندسان اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • میزان افزایش حق‌الزحمه مهندسان هفته آینده اعلام می‌شود
  • واکنش همتی به سخنان قالیباف: با علل تورم که موجب سفته بازی است مقابله کنید/ زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • ساختمانی که زیر یک تپه مصنوعی ساخته شد + فیلم