Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید غفوری در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شهر جدید پردیس در پاسخ به تسنیم اظهار کرد: با توجه به مشکلات مربوط به زیرساخت‌های مسکن مهر در خصوص تامین منابع مالی، با برنامه‌ریزی یکساله و شناسایی نیازهای شهری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری را به صورت عملیاتی در قالب 60 میز مذاکراتی برگزار کرده‌ایم.

وی با بیان این‌که مهم‌ترین هدف برگزاری این همایش تامین ملزومات سکونت و رفاه ساکن شهر به خصوص مساکن مهر است، افزود:‌ در راستای تامین خدمات زیربنایی و روبنایی، ایجاد ارزش افزوده محلات این طرح و رونق آنها از ظرفیت 82000 مسکن مهر استفاده کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که منابع دولتی محدودیت دارد و نمی‌توانیم با تکیه بر آن خدمات مسکن مهر را تامین کنیم، تصریح کرد: برای تکمیل، افتتاح و تحویل واحدهای مسکن مهر در فازها 5، 8، 9 و 11 به 2584 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس با یادآوری این‌که برای تامین منابع مالی مورد نیاز از روش مشارکت، عمومی، دولتی و بخش خصوصی (PPP) استفاده خواهیم کرد، اظهار کرد: در این زیمنه در فاز 11 ایرانشهر شرکت کوزو سال گذشته 3 باب مدرسه، کلانتری، مراکز تجاری و مسجد را ساخت.

غفوری با یادآوری این‌که پارسال با 135 میلیارد تومان اوراق خزانه اسلامی و 42 میلیارد تومان یارانه 17 هزار مسکن مهر تکمیل، افتتاح و تحویل شد، گفت: با توجه به امکان‌سنجی صورت گرفته از شرکت‌های داخلی و خارحی برای سرمایه‌گذاری در شهر جدید پردیس دعوت کردیم تا به شکل میز عملیاتی قراردادهای مربوطه را امضا کنیم که این مصداق بارز اقتصاد مقاومتی است.

وی افزود:‌ حدود 15 شرکت از کشورهای  چین،‌ترکیه، ایتالیا، انگلستان، اتریش، آمریکا، روسیه، کره‌جنوبی و آلمان برای سرمایه‌گذاری در همایش حضور دارند.

وی همچنین درباره مباحث مطرح شده در خصوص مالیات مسکن مهر،‌گفت: خوشبختانه دستور موفق معاون امور مالیاتی را برای توقف برداشت از حساب شرکت عمران پردیس اخذ کردیم و در صورت تداوم روند برداشت موضوع را از دیوان عدالت اداری پیگیری خواهیم کرد.

وی با تاکید بر این‌که پروژه‌های مسکن مهر فقط یک بار و آنهم 300 هزار تومان مالیات دارند که تمام آنرا پرداخت کرده‌ایم، اظهار کرد: طبق اعلام معاون حقوقی ریاست‌جمهوری مالیات ساخت، محوطه‌سازی و آماده‌سازی مسکن مهر 300 هزار تومان است، اما اداره امور مالیات شرق استان تهران با این استدلال که قرارداد ساخت و آماده‌سازی واحدهای مسکن مهر جداگانه بوده، باید دو بار مالیات پرداخت شود.

مدیرعامل شرکت عمران پردیس با بیان این‌که بر این اساس شرکت کوزو 7.7 میلیارد تومان بدهی مالیاتی دارد، گفت: طبق قانون ساماندهی مسکن  برای مسکن مهر یکبار مالیات  دریافت می‌شود که اگر امور مالیاتی برداشت مالیات را ادامه دهد هیچ راهی برای پرداخت نداریم مگر این‌که آنرا از متقاضیان دریافت کنیم.

غفوری همچنین با یادآوری این‌که در حال حاضر 49 هزار و 700 واحد مسکن مهر به مرحله نازک کاری رسیده و 9200 واحد آن آماده واگذاری است،‌ اظهار کرد:  امسال از بودجه مصوب 80 میلیارد تومانی یارانه دولتی یک ریال پرداخت نشده است.

وی بیان کرد:‌اگر بخواهیم بخش زیادی از مسکن مهر پردیس نیمه اول سال آینده به اتمام برسید به حدود 450 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

وی ادامه داد: به مجمع نمایندگان استان تهران پیشنهاد داده‌ایم تا از منابع مالی در اختیار آنها بودجه فوری نقدی برای تحویل 9200 واحد آماده تحویل تخصیص یابد.

وی همچنین از دستور نوبخت برای تامین ردیف اجرایی خط مترو تهران-پردیس خبر داد.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۰۷۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم لایحه ای است که دولت با هدف حمایت از تولید و کمک به رشد اقتصادی کشور به مجلس ارائه داده است. به زعم بسیاری از کارشناسان، مجلس باید با فوریت به بررسی و تصویب این لایحه بپردازد. به نحوی که بستری برای مقابله با سوداگری و حمایت از تولید در کشور به وجود بیاید.

یکی از جنبه‌های اساسی حمایت از تولید از طریق مشارکت مردم، حمایت مالیاتی هدفمند از بخش تولیدی است. با کاهش فشار مالیاتی بر فعالیت‌های تولیدی، دولت‌ می‌تواند فضای مساعدی را برای رونق کسب و کار و گسترش فعالیت‌های اقتصادی ایجاد کند.

کاهش مالیات‌ تولید نه تنها به کسب‌وکارهای موجود انگیزه می‌دهد تا فعالیت‌های خود را افزایش دهند، بلکه بازیگران جدید را برای ورود به بازار تشویق می‌کند و رقابت و نوآوری را تقویت می‌کند.

بنا بر آنچه گفته شد، کاهش نرخ مالیات عملکرد تولید از 25 درصد به 15 درصد که در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم مطرح شده است، موجب خواهد شد که تولید جذابیت بیشتری پیدا کند. از طرف دیگر تغییر پایه‌های مالیاتی مبتنی بر اخذ مالیات از مجموع درآمد به جای اخذ مالیات از نیروی کار موجب خواهد شد که تولید بیشتر از قبل رقابت‌پذیر شود و به این ترتیب سرمایه به این سمت جریان خواهد یافت.

نظرات رحمان سعادت، استاد اقتصاد دانشگاه سمنان را در خصوص مزیت های لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در ادامه می خوانید.

سعادت در گفتگو با تابناک اقتصادی با اشاره به این موضوع که افزایش تولید در کشور می تواند به تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم کمک کند، تصریح کرد: یکی از اهداف مهمی که می توانیم در دستور کار داشته باشیم و برای رسیدن به آن تلاش کنیم، حمایت از تولید است.

وی ادامه داد: کاهش مالیات عملکرد تولید از 25 به 15 درصد که حدود 40 درصد است، مثبت ارزیابی می شود. دولت سیزدهم اقدامات خوبی در راستای حمایت از تولید انجام داده است که از جمله آن ها می توان به مدار تولید برگرداندن بسیاری از شرکت ها و کارگاه ها اشاره کرد.

استاد اقتصاد دانشگاه خاطرنشان کرد: متمرکز شدن دولت بر مالیات ستانی از بخش های غیرمولد اقتصاد بسیار اقدام درستی است. تا جائیکه می توانیم باید به حمایت از تولید به لحاظ مالیاتی بپردازیم و مالیات فعالیت های مخرب و سوداگرانه را افزایش دهیم. در لایحه جدید مالیاتی دولت در زمینه اصلاح قانون مالیات های مستقیم، علاوه بر کاهش 40 درصدی مالیات تولید، بر اعطای مادام‌العمر مشوق های مالیاتی برای شرکت های تولیدی صادرات محور در مناطق آزاد تاکید شده است و مشوق های هوشمند و هدفمند جدید مالیاتی نیز تعریف شده است.

سعادت گفت: متاسفانه بخش تولید در کشور با مشکلات عدیده ای مواجه است. به ویژه تحمیل شدن مالیات های بی حد و حصر بر این بخش بسیار مشکل ساز شده است. کاهش مالیات عملکرد تولید می تواند به بهبود این وضعیت منجر شود و راه تنفسی برای بخش تولید در کشور ایجا کند.

وی ادامه داد: کاهش مالیات عملکرد تولید از 25 به 15 درصد قابل توجه است. تقریباً به میزان 40 درصد مالیات تولید را کاهش می دهیم که عدد در خور توجهی به شمار می رود. به طور مثال، اگر قرار بود مالیات تولید را به میزان 5 درصد کاهش دهیم، تأثیری در حمایت از تولید نداشت، اما کاهش 40 درصدی مالیات این بخش بسیار می تواند کمک کننده باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه سمنان خاطرنشان کرد: امسال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نام گرفته است. منظور از مردم، آحاد جامعه است. مردم سرمایه های خرد را در اختیار دارند. پیشنهاد دولت مبنی بر در نظر گرفتن مشوق های مالیاتی برای سرمایه گذاری های خرد مردمی مثبت ارزیابی می شود. زیرا می تواند سرمایه ها را به بخش های مولد اقتصاد کشور سوق دهد.

سعادت گفت: پیشنهاد معافیت مادام العمر مناطق آزاد و شرکت های صادرات محور که رشد فروش سالانه 3 درصد دارند نیز در لایحه مطرح شده است که منطقی به نظر می رسد. این طور اقدامات بستری برای جذب سرمایه ها فراهم می کند.

وی در پایان تأکید کرد: پیشنهادهایی خوبی در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم مطرح شده است. اجرایی کردن این لایحه می تواند به رشد اقتصادی کشور کمک کند. نیاز است مجلس به سرعت به بررسی و تصویب این لایحه بپردازد تا از مزیت هایش بهره مند شویم.

 

دیگر خبرها

  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • قانون جدید مالیات؛ زمینه ساز کتمان معاملات
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟
  • فرصت‌های سرمایه‌گذاری فارس در اکسپو معرفی می‌شود
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت