Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سعید غفوری امروز در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شهر جدید پردیس با اشاره به اینکه نمایندگان سه شرکت آمریکایی برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مسکن مهر حضور خواهند داشت،‌ گفت: چینی‌ها پیشنهادی برای شهرک‌سازی در ایران ارائه کرده‌اند.

وی افزود: حدود 15 شرکت از کشورهای چین، ترکیه، ایتالیا، انگلستان، اتریش، آمریکا، روسیه، آلمان و کره جنوبی برای سرمایه‌گذاری در همایش حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مهمترین هدف برگزاری این همایش تأمین ملزومات سکونت و رفاه ساکنان شهر به ویژه واحدهای مسکن مهر است،‌ تأکید کرد: در راستای تأمین خدمات زیربنایی و روبنایی و ایجاد ارزش افزوده محلات این طرح و رونق آنها از ظرفیت 82 هزار مسکن مهر استفاده کردیم، هر چند می‌دانیم منابع دولتی محدودیت دارد و نمی‌توانیم با تأکید بر آن خدمات مسکن مهر را تأمین کنیم.

غفوری ادامه داد: برای تکمیل، افتتاح و تحویل واحدهای مسکن مهر در فازهای 5، 8، 9 و 11 به 2584 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس با یادآوری اینکه برای تأمین منابع مالی مورد نیاز از روش مشارکت عمومی، دولتی و بخش خصوصی (PPP) استفاده خواهیم کرد،‌اظهار داشت: در این زمینه در فاز 11 ایرانشهر شرکت کوزو سال گذشته سه باب مدرسه، کلانتری، مراکز تجاری و مسجد را احداث کرد.

غفوری ادامه داد:‌سال گذشته با 135 میلیارد تومان اوراق خزانه اسلامی و 42 میلیارد تومان یارانه 17 هزار مسکن مهر افتتاح و تحویل شد.

وی اضافه کرد: با توجه به امکان‌سنجی صورت گرفته از شرکت‌های داخلی و خارجی برای سرمایه‌گذاری در شهر جدید پردیس دعوت کردیم تا به شکل میز عملیاتی قراردادهای مربوطه را امضاء کنیم که این مصداق بارز اقتصاد مقاومتی است.

وی در پاسخ به این سوال که ماجرای دریافت مالیات مسکن مهر به کجا رسید،‌ گفت:‌خوشبختانه دستور موافقت معاون امور مالیاتی را برای توقف برداشت از حساب شرکت عمران پردیس اخذ کردیم که در صورت تداوم روند برداشت موضوع از سوی دیوان عدالت اداری پیگیری خواهد شد.

وی ادامه داد: پروژه‌های مسکن مهر فقط یکبار و آن هم 300 هزار تومان مالیات دارند که تمام آن را پرداخت کرده‌ایم.

غفوری خاطرنشان کرد: طبق اعلام معاون حقوقی ریاست جمهوری مالیات ساخت، محوطه‌سازی و آماده‌سازی مسکن مهر 300 هزار تومان است، اما اداره امور مالیات شرق استان تهران با این استدلال که قرارداد ساخت و آماده‌سازی واحدهای مسکن مهر جداگانه بوده، باید دو بار مالیات پرداخت کنند.

مدیرعامل شرکت عمران پردیس ادامه داد: بر این اساس شرکت کوزو 7.7 میلیارد تومان بدهی مالیاتی دارد، بنابر این طبق قانون ساماندهی مسکن برای مسکن مهر یکبار مالیات دریافت می‌شود که اگر امور مالیاتی برداشت مالیات را ادامه دهد هیچ راهی برای پرداخت نداریم، مگر آنکه آن را از متقاضیان دریافت کنیم.

به گفته وی،‌ در حال حاضر 49 هزار و 700 واحد مسکن مهر به مرحله نازک‌کاری رسیده و 9200 واحد آن آماده واگذاری است.

غفوری با اشاره به اینکه امسال از بودجه مصوب 80 میلیارد تومانی یارانه دولتی یک ریال پرداخت نشده است،‌گفت: اگر بخواهیم بخش زیادی از مسکن مهر پردیس نیمه اول سال آینده به اتمام برسد، به حدود 450 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی خاطرنشان کرد: پیشنهادی به مجمع نمایندگان استان تهران ارائه شده است، تا از منابع مالی در اختیار بودجه فوری نقدی برای تحویل 9200 واحد آماده تحویل تخصیص یابد.

وی همچنین از دستور نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه برای تأمین ردیف اجرایی خط مترو تهران ـ پردیس نیز خبر داد.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۹۸۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی

فرشاد جامع با اشاره به تسهیل مشارکت صنایع و بخش خصوصی در توسعه میادین مشترک اظهار کرد:با تکیه بر ماده 15 برنامه هفتم توسعه، از این پس، فرصت توسعه میادین مشترک نفتی به صنایع بزرگ برای هدایت منابع و توانمندی خود در این حوزه امکان پذیر خواهد شد و مجوز توسعه میادین مشترک در بستری رقابتی و با شفافیت کامل و رابطه مالی جذاب بین دولت و بخش غیردولتی اقتصاد فراهم خواهد شد. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز نیز می تواند منجر به افزایش سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشور شود. با جذب شرکت‌های بین‌المللی نفت و گاز برای مشارکت در این پروژه‌ها، کشور می‌تواند از تخصص، فناوری و سرمایه آنها بهره‌مند شود و رشد و توسعه این بخش را بیش از پیش افزایش دهد.

وی ادامه داد: یکی از فرصت‌های مهم برای سرمایه‌گذاری عمومی در صنعت نفت، شرکت در استخراج منابع نفتی و گازی مشترک است. بهره‌برداری بهینه از این منابع بسیار حیاتی است، چرا که در صورت عدم فعالیت کافی از سوی یک کشور، کشورهای همسایه قادر به استخراج این منابع خواهند بود، که این مسئله می‌تواند به ضرر منافع ملی باشد.

وی ادامه داد: بنابراین، فعالیت پویا در این حوزه نه تنها به حفظ سهم کشور از این منابع کمک می‌کند، بلکه فرصت‌هایی برای ایجاد ارزش افزوده و رشد اقتصادی را نیز فراهم می‌آورد. توجه و سرمایه‌گذاری در استفاده از این منابع، زمینه‌ساز کسب درآمدهای پایدار و تقویت جایگاه رقابتی کشور در سطح بین‌المللی خواهد بود.

این کارشناس انرژی در رابطه با زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی گفت: راهبردهای توسعه‌یافته‌ای مانند «شرکت سهام پروژه» و استفاده از «سهام ممتاز» با دقت و نکته‌بینی طراحی شده‌اند تا فرصت‌های جدید و قابل توجهی را برای سرمایه‌گذاری مستقیم شهروندان در پروژه‌های عظیم نفتی فراهم آورند.

وی گفت: این استراتژی، نه تنها به افزایش مشارکت عمومی منجر می‌شود بلکه در راستای توزیع عادلانه‌تر ثروت نیز نقش مؤثری ایفا می‌کند. در این چارچوب، مدل «شرکت سهام پروژه با تضمین کف سود»، امنیت و اطمینان سرمایه‌گذاران را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.

وی تاکید کرد: این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حداقل سود مورد انتظار خود را دریافت دارند، که این امر به کاهش ریسک و جذب سرمایه‌های بیشتر کمک می‌کند. از طرفی، استفاده از «سهام ممتاز» امکانات ویژه‌ای به سرمایه‌گذاران می‌دهد که فراتر از سود معمول است؛ به این صورت که سهامداران ممتاز، نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های کلیدی پروژه داشته و از مزایای اداری و مالی خاصی برخوردار می‌شوند، که این خود بستری را برای تعامل پویا و مؤثر بین مدیریت شرکت و سهامداران فراهم می‌آورد.

جامع ادامه داد: با تکیه بر مدل جدید عقد قراردادهای توسعه میادین مشترک با استفاده از توان بخش خصوصی در کنار مدل شرکت سهام عام پروژه که زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی است؛ این امکان را خواهیم یافت که به طور مشخص در توسعه بالادست صنعت نفت و گاز از مشارکت مردم و حضور توان بخش خصوصی بهره ببریم و مردمی‌سازی توسعه صنعت نفت و گاز به وقوع بپیوندد.

وی در پایان گفت: توسعه میادین مشترک نفت و گاز پتانسیل بسیار زیادی برای تحقق رشد اقتصادی پایدار در کشور دارد. با استفاده از قدرت سرمایه های کوچک مردم و بخش خصوصی، کشور می تواند فرصت های جدیدی را برای رشد، ایجاد شغل، نوآوری و توسعه باز کند. کشور با رویکرد استراتژیک و فراگیر می تواند اطمینان حاصل کند که این پروژه ها نه تنها به نفع اقتصاد است بلکه به رفاه مردم و حفاظت از محیط زیست نیز کمک می کند. از طریق همکاری و تعهد، کشور می تواند راه را برای آینده ای روشن تر و مرفه تر برای همه شهروندانش هموار کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • بهره‌برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن کمیته امداد خراسان رضوی‌
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • ۹۲ واحد طرح نهضت ملی مسکن تحویل متقاضیان شاهرود شد
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • ۲ هزار واحد مسکن مهر مهستان تا پایان اردیبهشت تحویل می‌شود