Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن از تعامل با شرکت عمران و بهسازی شهری ایران برای تهیه مدلی به منظور نوسازی بافت ناکارآمد منطقه سیروس تهران خبر داد.
به گزارش صدای ایران محمدرضا امینی با اشاره اینکه ورود به پروژه‌های بافت فرسوده در جهت احقاق حقوق شهروندی ساکنان این مناطق به عنوان یکی از مسئولیت‌های اجتماعی گروه سرمایه گذاری مسکن تعریف شده و در دستور کار قرار دارد، گفت: نوسازی بافت‌های ناکارآمد شهری یکی از اهداف و استراتژی‌های پیش روی گروه سرمایه گذاری مسکن است که در این راستا پروژه‌های نوسازی این نوع بافت‌ها در استان‌های آذربایجان شرقی، زنجان و اردبیل توسط گروه کلید خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: علاوه بر این در حال مذاکره و تعامل با شرکت عمران و بهسازی شهری ایران از شرکت‌های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی هستیم تا در این پروژه‌ها در تهران ورود کنیم و بتوانیم با تعامل یک برنامه هدفمند را اجرایی کنیم.
مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن با تاکید بر اینکه بافت‌های ناکارآمد شهری یکی از معضلات کشور برای ساکنان این مناطق محسوب می‌شود، افزود: در همین راستا در تهران در حال نقطه یابی و شناسایی مناطق بافت ناکارآمد شهری هستیم تا پس از بررسی، برای نوسازی این مناطق گام برداریم.
این مقام مسئول درباره نحوه ورود گروه سرمایه گذاری مسکن در پروژه‌های ناکارآمد شهری تهران، گفت: یکی از مهمترین چالش‌های نوسازی این بافت‌ها، تامین مالی است که در همین راستا گروه سرمایه گذاری مسکن آمادگی ورود به این پروژه‌ها را دارد.
امینی ادامه داد: با توجه به اینکه منطقه سیروس تهران یکی از مناطق ناکارآمد شهری است و یکی از پهنه‌های بافت فرسوده محسوب می‌شود بنابراین گروه سرمایه گذاری مسکن قصد دارد با همکاری شرکت عمران و بهسازی شهری ایران در این منطقه وارد عمل شود.
مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن ادامه داد: آنچه که در خصوص این پروژه باید انجام شود این است که در گام نخست توجیه اقتصادی پروژه مورد بررسی قرار گیرد و در نهایت یک مدل اقتصادی برای توجیه پذیر کردن احیای این پهنه استخراج شود.
امینی با تاکید بر اینکه طبق سیاست گذاری‌ بانک مسکن و به تبع آن اهداف کلان گروه سرمایه گذاری مسکن، ورود به پروژه‌های بافت فرسوده یکی از اولویت‌های گروه به شمار می رود، افزود: ورود به پروژه ی بافت فرسوده تبریز به عنوان گام نخست در نوسازی بافت‌های ناکارآمد شهری کلید خورد؛ این پروژه در غرب تبریز و در منطقه 4 جانمایی شده که برای اجرای آن حدود 54 هزار متر زمین از شهرداری تبریز از محل منابع داخلی شرکت تملک شده است.
بر اساس این گزارش، «حضور در سه پروژه بافت فرسوده جهت استفاده از حداکثر امتیازات و معافیت‌های ممکن» و همچنین «افزایش سهم پروژه‌های ویژه دهک‌های میان درآمدی و بافت فرسوده در پرتفوی پروژه‌ها» به عنوان دو استراتژی از مجموعه سیاست‌های راهبردی هشتگانه گروه سرمایه گذاری مسکن در سال گذشته در حوزه نوسازی بافت‌های ناکارآمدی شهری هدف گذاری شد.
علاوه بر این در فرآیند بازنگری اهداف و برنامه‌های گروه، «بازنگری سبد تولیدات شرکت‌ها بر اساس اهداف و استراتژی‌های کلان گروه و تحلیل بازار به منظور تمرکز بیشتر بر مزیت‌های رقابتی شرکت‌ها در حوزه فعالیت خود و اولویت دهی به پروژه‌های میان درآمدی و بافت فرسوده» در دستور کار قرار گرفته است.
همچنین در مطالعات گروه سرمایه گذاری مسکن در بخش ساماندهی شرکت‌‌ها و توسعه کسب و کار «مطالعه و بررسی جهت حضور در پروژه‌های بافت فرسوده با تکیه بر توانمندی‌های شرکت‌ها» به عنوان یکی از اصول هدف گذاری شده است.
اما این هدف گذاری‌ها منطبق بر ماموریت تبیین شده در سند راهبردی بانک مسکن تا 1400 پیش بینی شده است به طوری که در ماموریت سند راهبردی بانک مسکن به عنوان بانک توسعه ای و تخصصی در بخش مسکن و ساختمان بر «تسهیل فرآیند تامین مالی حوزه مسکن و توسعه شهری و اعطاء تسهیلات جهت تامین مسکن تمامی خانوارهای فاقد مسکن و ارائه خدمات مالی، بانکی و مشاوره ای به فعالان، توسعه گران و سازندگان واحدهای مسکونی منطبق با الگوی مصرف برای اقشار میان درآمد و کم درآمد با تاکید بر احیاء بافت های فرسوده و شهرهای میان جمعیتی» تاکید شده است.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۹۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشوربا بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی اسکاپ، دیدار و گفتگو کرد.
 داود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.
معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.
وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.
دکتر منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.
دکتر منظور با بیان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.
وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • بازدید وزیر کشور از پروژه‌های سازمان نوسازی شهر تهران
  • از تولید مسکن تا آخرین وضعیت ابر پروژه باغ راه حضرت فاطمه
  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده