Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن - هیبنا؛ مهدی محمودیان، مدیر سرمایه‌گذاری دارایی شرکت تامین سرمایه بانک مسکن با اشاره به اینکه بانک مسکن فارغ از صندوق‌های زمین و ساختمان دو صندوق سرمایه‌گذاری اصلی دارد که یکی از آن‌ها «صندوق با درآمد ثابت» با مدیریت شرکت کارگزاری بانک مسکن و دیگری «صندوق در سهام» تحت عنوان صندوق سرمایه‌گذاری بانک مسکن است که توسط شرکت تامین سرمایه مدیریت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اعلام ثبت بازدهی ۶.۹ درصدی صندوق سرمایه‌گذاری بانک مسکن در هفته گذشته، اعلام کرد: این میزان بیشترین بازدهی هفتگی در میان تمام صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سهام را در هفته منتهی به ۱۲ آبان بوده است.

محمودیان، ارزش صندوق مذکور در حال حاضر را حدود ۱۲ میلیارد تومان اعلام و خاطر نشان کرد: این صندوق در اسفند سال ۸۸ تشکیل شد و در حال حاضر ۳۰ سرمایه‌گذار حقیقی و ۴ سرمایه‌گذار حقوقی دارد.

مدیر سرمایه‌گذاری دارایی شرکت تامین سرمایه بانک مسکن ترکیب دارایی‌های صندوق سرمایه‌گذاری مشترک بانک مسکن را این طور اعلام کرد: ۷۷ درصد از دارایی‌های این صندوق را سهام، ۱۸ درصد را اوراق مشارکت و حدود پنج درصد را سپرده‌های بانکی و سایر دارایی‌ها تشکیل می‌دهد.

به گفته وی، بیشترین سهم صنایع در سبد دارایی‌های صندوق مربوط به فرآورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای است و پس از آن فلزات اساسی، محصولات غذایی و آشامیدنی به جز قند و شکر، عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم و در نهایت خودرو و قطعات ساخت در مراتب بعدی ترکیب سبد دارایی‌های صندوق قرار دارند.

مدیر سرمایه‌گذاری دارایی شرکت تامین سرمایه بانک مسکن همچنین بازدهی ماهانه صندوق سرمایه‌گذاری بانک مسکن را ۹.۳ درصد و بازدهی سه ماهه آن را ۱۴.۲۸ درصد عنوان کرد.

محمودیان با بیان اینکه هدف از تشکیل صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک، تامین بازده مورد انتظار سرمایه‌گذاران و نیز به حداقل رساندن ریسک سرمایه‌گذاری است، تاکید کرد: بازدهی قابل توجه این صندوق نشات گرفته از بکارگیری تخصص، دانش و تبحر تحلیلی و مالی برای اداره صندوق توسط شرکت تامین سرمایه بانک مسکن است.

وی خاطر نشان کرد: سرمایه‌گذاران غیر حرفه‌ای که تجربه کافی برای فعالیت مستقیم در بورس را ندارند، توصیه می‌شود از ظرفیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک که یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری غیرمستقیم برای فعالیت در بازار سرمایه است، استفاده کنند.

به گفته محمودیان، پس از اخذ کد کارگزاری در شعب کارگزاری بانک مسکن، مشتریان می‌توانند به روش آنلاین نسبت به تریدینگ اقدام و یا با مراجعه حضوری برای خرید واحدهای صندوق سرمایه‌گذاری در سهام بانک مسکن اقدام کنند.

سایت http://fund.maskanbourse.com اطلاعات تکمیلی درباره این رابطه را در اختیار متقاضیان به سرمایه‌گذاری در این صندوق قرار می‌دهد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۷۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت

علیرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، ضمن اظهار خرسندی از همزمانی جشن ۳۴ سالگی شرکت با آغاز مدیریت وی، هلدینگ ثمسکن را تولیدکننده اصلی‌ترین محصول مورد نیاز مردم دانست و گفت: بخش مسکن کشور پیشران توسعه اقتصادی است و هیچ هدف‌گذاری‌ای مهم‌تر از آن نیست که در مسیر جهش تولید برنامه‌ریزی کنیم و گام برداریم.

به گزارش اقتصادآنلاین، مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن به هدف ساخت یکصد هزار واحد مسکونی با نگاه به ظرفیت و توان مجموعه اشاره کرد و گفت: این پروژه با سبدی تحت سه گروه مجزا در کشور تولید خواهد شد.

وی ادامه داد: گروه اول، مسکن اجتماعی ذیل طرح نهضت ملی مسکن برای دهک‌های یک الی ۴ ساخته خواهد شد. گروه دوم، مسکن استطاعتی برای دهک‌های هدف ۵ الی ۷ به منظور تنظیم بازار مسکن برنامه‌ریزی‌شده است و گروه سوم نیز مسکن اقتصادی ویژه دهک‌های ۸ تا ۱۰ است که می‌تواند در جهت محقق کردن انتظارات سهامداران ساخته شود.

جعفری گفت: همگی باید تلاش کنیم تا برند ثمسکن به برترین برند کشور در حوزه تخصصی خود مبدل شود و بتواند علاوه بر بازار داخلی در خارج از کشور نیز به خوشنامی فعالیت کند. چه بسا این امکان با توجه به ظرفیت‌های مهندسی و سرمایه‌گذاری شرکت وجود دارد.

وی افزود: هلدینگ ثمسکن باید به پشتوانه بانک معظّم مسکن و ظرفیت‌های تخصصی و حرفه‌ای مجموعه بانک، فرصت‌های بالقوه تولید مسکن در ظرفیت عمران و آبادانی کشور را شناسایی و با همت کارشناسان خود آن‌ها را بالفعل کند تا با خدمت بیشتر بتوانیم فشار تامین مسکن مردم را کاهش دهیم.

دیگر خبرها

  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • استقبال چشم‌گیر از صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات مالک آتیه مسکن
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین