Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن- هیبنا؛ امید شفیعی ، با تاکید بر اینکه گروه سرمایه گذاری مسکن به عنوان یکی از انبوه‌سازان بزرگ کشور روش‌های نوین ساخت را در دستور کار قرار داده است، گفت: در صنعت ساختمان نوآوری و خلق ایده یک موضوع اجتناب ناپذیر است.

وی با بیان اینکه با گذر زمان و بروز معضلات زیست محیطی، اتلاف انرژی، افزایش قیمت ساخت و ساز و سایر موارد باید به تدریج روش‌های نوین ساخت جایگزین روش‌های سنتی شوند افزود: قطعا ساخت و سازهای سنتی در آینده پاسخگوی محیط و شرایط جدید نخواهد بود بنابراین از هر فناوری و تکنولوژی جدید ساخت باید استقبال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل شرکت مهندسین مشاور سرمایه گذاری مسکن، استحکام بنا، افزایش ایمنی، سرعت ساخت، کاهش قیمت تمام شده، افزایش راندمان در نتیجه به کارگیری یک فناوری نوین و بهینه سازی مصرف انرژی را از جمله فرصت‌های پیش روی روش‌های نوین ساخت و ساز عنوان کرد و گفت: البته به کارگیری هر کدام از این پارامترها در روش‌های نوین ساخت و ساز بسته به نوع اقلیم متغیر است.

شفیعی افزایش تقاضا نسبت به عرضه مسکن را از دیگر عوامل موثر و ضروری در توسعه ساخت و سازها با روش‌های نوین اعلام کرد و افزود: پیش بینی افزایش جمعیت طی سال‌های آینده به تدریج منجر به رشد تقاضا در بخش مسکن می‌شود که لزوم حرکت در جهت افزایش سرعت ساخت و ساز را بیش از پیش می‌کند.

این فعال در صنعت ساختمان ادامه داد: بزرگترین نقشی که رونق ساخت و ساز را در بر دارد کاهش هزینه ساخت بنا است که ارتباط بسیار زیادی با سرعت ساخت مبتنی بر روش‌های نوین دارد.

وی با بیان اینکه فرآیند ساخت و ساز به 4 بخش معماری، سازه، مکانیک و برق قابل تقسیم است گفت: هر چهار گروه در این فرآیند به فناوری‌های نوین وابسته‌اند و نمی‌توان گفت که حتی یکی از این فرآیندها به فناوری‌های نوین نمی‌تواند وابسته باشد.

مدیرعامل شرکت مهندسین مشاور سرمایه گذاری مسکن افزود: در شرایطی هستیم که منابع فسیلی در حال نابودی هستند و در این شرایط ناگزیر به مدیریت انرژی با به کارگیری تجهیزات گرمایشی و سرمایشی نوین و استفاده از متریالی که منتج به کاهش اتلاف انرژی می‌شوند، هستیم.
وی با تاکید بر ضرورت تحول در اجزا و پوسته ساختمان‌ها از طریق توسعه روش‌های نوین ساخت گفت: دستیابی به این اهداف در قالب به کارگیری روش‌ها و فناوری‌های نوین هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا است. (IOT)، بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش هزینه‌ها امکان پذیر

شفیعی با بیان اینکه در ساخت و ساز به روش‌های نوین وضعیت مناسب و رضایت بخشی در کشور نداریم اظهار کرد: در حال حاضر روش‌های نوین ساخت صرفا در برج‌ها و ساختمان‌های بسیار لوکس از جمله پروژه‌های ملی با ابعاد گسترده یا پروژه‌های شخصی لوکس به کار گرفته می‌شوند و جای خالی روش‌های نوین ساخت و ساز در بازار مسکن به معنی عام و پروژه‌های میان درآمدی کاملا احساس می‌شود.

مدیرعامل شرکت مهندسین مشاور سرمایه گذاری مسکن طولانی شدن مدت ساخت پروژه‌ها را یکی از عوامل ساخت و سازهای سنتی عنوان کرد و گفت: هر چند استفاده از روش‌های نوین ممکن است هزینه‌های جاری پروژه را برای سرمایه گذار و سازنده افزایش دهد اما به دلیل افزایش سرعت ساخت نسبت به روش‌های سنتی، سر جمع هزینه‌ها در پروژه‌های نوین کمتر خواهد بود چرا که با طولانی شدن مدت ساخت، افزایش دستمزد نیروی کار و سایر هزینه‌ها، هزینه ساخت نیز افزایش خواهد یافت.

وی خواستار هماهنگی دستگاه‌های ذی ربط و ارائه آموزش های لازم در زمینه اجرا و کاربرد فناوری‌های نوین به سازندگان و عوامل موثر در ساخت و ساز شد و گفت: باید توجه داشت که هر پروژه‌ای در کلاس خود باید از یک سیستم و فناوری نوین خاص تبعیت کند که این نیاز به آموزش دارد.

مدیرعامل شرکت مهندسین مشاور سرمایه گذاری مسکن درباره روش‌های ساخت پروژه‌های گروه سرمایه گذاری مسکن نیز گفت: تلاش شده در پروژه‌های جدید این شرکت که در شورای سرمایه گذاری و خدمات مشاور مطرح می‌شود از روش‌های نوین ساخت استفاده شود.

شفیعی افزود: بخشی از به کارگیری روش‌های نوین در صنعت ساختمان به تولید و بخشی نیز به نگهداری اطلاق می‌شود چرا که استفاده از فناوری‌های نوین در فرآیند نگهداری می‌تواند به حفظ سرمایه ملی کمک کند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۸۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به ‌سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان دبیر شورای مسکن سیستان و بلوچستان از پرداخت بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی به حساب سازندگان مسکن در این استان خبر داد.

عطاء اله اکبری در گفت وگو با ایسنا- با اشاره به روند پرداخت تسهیلات به واحدهای معرفی شده نهضت ملی مسکن، افزود: از ابتدای طرح نهضت ملی مسکن تاکنون در سراسر استان ۳۴ هزار و ۸۴۸ نفر به بانک معرفی شدند که قرارداد ۲۴ هزار و ۲۴۸ واحد منعقد شده است.

وی تصریح کرد: تاکنون برای ساخت ۴۵ هزار و ۷۱۹ واحد شهری و روستایی، پروانه ساختمانی صادر شده که متوسط پیشرفت فیزیکی این طرح ها به ۵۰ درصد رسیده است.

اکبری از اشتغال ۶۴ هزار و ۵۵۸ نفر در پروژه های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: طرح نهضت ملی مسکن، یک طرح پیشران است که نه تنها منجر به رونق اشتغال می‌شود بلکه از ابعاد دیگر نظیر رفع چالش مسکن جوانان و جوانی جمعیت و نیز توسعه اقتصادی نیز حائز اهمیت است.

دبیر شورای مسکن سیستان و بلوچستان تاکید کرد: همه دستگاه‌ها اعم از بانک‌ها و سازمان‌های مرتبط با زیرساخت‌های مسکن در استان باید کمک کنند و پای کار باشند که لحظه‌ای درنگ نشود.

وی تصریح کرد: افزایش تولید مسکن در قالب طرح نهضت ملی و با مشارکت مردم را به‌عنوان یکی از اولویت‌های اجرایی سال ۱۴۰۳ قرار داده‌ایم و با به‌کارگیری کلیه ظرفیت‌های مرتبط در استان و با تمام توان تلاش خواهیم کرد تا شاهد جهشی مثبت و تاثیرگذار در تولید مسکن استان باشیم.

اکبری با اشاره به اهمیت خدمات روبنایی در پروژه های طرح نهضت ملی مسکن استان گفت: همه کاربری‌های عمومی، فضای تجاری، آموزشی، فرهنگی و مذهبی در داخل سایت پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن استان در نظر گرفته شده و به‌منظور بهره مندی شهروندان گرامی از استفاده از این امکانات همزمان با ساخت واحدها علاوه بر واگذاری اراضی به دستگاه‌های متولی، تعدادی از این مراکز از محل اعتبارات سازمان ملی زمین و مسکن توسط این اداره کل در دست ساخت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرا ۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه در سازمان ملی مسکن
  • فرصت سرمایه‌گذاری ۱۲۰ همتی سازمان ملی زمین و مسکن
  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری در سازمان ملی زمین و مسکن
  • فناوری‌های نوین برای مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز استفاده شود
  • بازدید مدیرکل راه و شهرسازی استان از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهرستان تفتان
  • خبر خوش وزارت راه و شهرسازی به متقاضیان نهضت مسکن ملی
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید
  • پرداخت بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به ‌سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان
  • اشتغال بیش از ۶۴ هزار نفر در پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان